Vaš pouzdan partner za buduće korake

ZGI ispunjava svoju misiju preventivno djelujući i štiteći živote i zdravlje zaposlenika i korisnika poslovnih, stambenih i javnih objekata objekata, kreirajući optimalna riješenja sa aspekta zaštite okoliša, održivog razvoja i energetske učinkovitosti.

1995

Godina osnutka

45

Akreditiranih metoda

850

Zadovoljnih klijenata

Mi štitimo živote i zdravlje ljudi, mi čuvamo okoliš, na način da svojim aktivnostima u proizvodnom i neproizvodnom sektoru budemo svjesni uloge i ovlaštenja koja posjedujemo, te da svojim djelima činimo svijet oko sebe sigurnijim i zdravijim.

Naše ukupno djelovanje osigurati će našim klijentima, ne samo sigurnost već i ispunjavanje svih zakonom propisanih obaveza.

Naš mladi tim kompetentnih stručnjaka, opskrbljen svim potrebnim certifikatima, vrhunskom opremom i instrumentima, u ovome prepoznaje svoj profesionalni izazov i spreman je pružiti podršku od identifikacije potencijalnih problema, kreiranja i projektiranja rješenja, ishodovanja dozvola, upravljanja realizacijom projekta, nadzora, kontrole, dokumentiranja, atestiranja, implementacije standarda, pa sve do potpore prilikom kontrole nadležnih organa pa i eventualnih nemilih događaja.

Trend sve većeg onečišćenja po raznim osnovama očekivano podiže potrebu za nove i kvalitetnije pristupe u oblasti zaštite okoliša, kao i potrebu za sprječavanjem ili otklanjanjem štetnih utjecaja. Mi u ZGI smo zaokružili svoje poslovne procese od projektiranja do nadzora izvođenja tehničkih rješenja, te i dalje kontinuirano razvijamo naš tim i laboratorij.

Našu Misiju baziramo na uzajamnom povjerenju i poštovanju, suradnji i jačanju timskog rada, uz promociju cjeloživotnog učenja. Naša vrata  su uvijek otvorena za sve mlade stručnjake koji žele da rade na sebi, a naša zadaća je da im osiguramo priliku za njihov dugoročni napredak kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Samo uz kompletne, zadovoljne, motivirane i izbalansirane djelatnike, možemo osigurati dodatnu vrijednost naše usluge, a samim time i razvoj našega kolektiva. 

Uvjereni smo da ćete prepoznati poduzeće ZGI d.o.o. kao partnera s kojim možete realizirati svoju investiciju od začetka ideje do završetka cjelokupnog projekta.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vam se obratimo u ime ZGI d.o.o. Mostar, poduzeća koje ima tradiciju više od 20 godina.

Od osnivanja naš najveći resurs su naši ljudi, pri čemu je više od 80% djelatnika došlo direktno sa fakulteta, te su bez prethodnih iskustava stasavali unutar naše korporativne kulture povjerenja i poštovanja.

ZGI se ponosi činjenicom da pružamo šansu mladim stručnjacima koji žele da rade na sebi, čime osiguravamo priliku za njihov dugoročni napredak kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, te uz kompletne i odgovorne djelatnike, osiguravamo dodatnu vrijednost naše usluge, a samim time i razvoj našega kolektiva.

ZGI ispunjava svoju misiju preventivno djelujući i štiteći živote i zdravlje zaposlenika i korisnika poslovnih, stambenih i javnih objekata objekata, kreirajući optimalna riješenja sa aspekta zaštite okoliša, održivog razvoja i energetske učinkovitosti.

Naše ukupno djelovanje osigurava našim klijentima i ispunjavanje svih zakonom propisanih obaveza.

Ponosimo se odnosom sa našim poslovnim partnerima, gdje u odnosu međusobnog uvažavanja zajedno u našem okruženju dižemo svijest o značaju zaštite okoliša, zaštite na radu, energijske efikasnosti, te zaštite od požara.

Trend sve većeg onečišćenja po raznim osnovama očekivano podiže potrebu za novim i kvalitetnijim pristupima u oblasti zaštite okoliša, kao i potrebu za sprječavanjem ili otklanjanjem štetnih utjecaja. ZGI je zaokružio svoje poslovne procese od projektiranja do izvođenja tehničkih rješenja, te nastavlja sa daljim ulaganjem u naše ljude, kao i u Laboratorij.

Našu Misiju baziramo na okupljanju oko zajedničkih vrijednosti, suradnji i jačanju timskog rada, uz promociju cjeloživotnog obrazovanja.

S poštovanjem,
ZGI Tim

Moralni integritet i visoki standardi ponašanja temelj su naših dosadašnjih uspjeha

Naše vrijednosti su ono što nas unutra integrira, prema spolja čini drugačijim i prepoznatljivim, te služi kao kompas da idemo ispravnim putom.

Jesmo drugačiji i na to smo ponosni.

Stečeni ugled godinama su izgrađivali mnogi pojedinci. Naši klijenti i partneri nam vjeruju jer smo im privrženi, jednako kao što smo privrženi i standardima kojih se strogo pridržavamo.

Predanost
Predano radimo na dostizanju naših ciljeva i ispunjavanju obećanja koja smo dali našim klijentima, našem timu i društvenoj zajednici.
Otvorenost promjenama
Promjene su normalne i potrebne. Dočekujemo ih otvoreno, posmatramo kritički i prihvatajući ih prilagođavamo naše poslovanje zahtjevima naših klijenata, partnera i društvene zajednice.
Kvaliteta
Pristajemo samo na najbolje, tako živimo i tako radimo. Najbolje obezbjeđujemo i našim klijentima, partnerima i društvenoj zajednici.
Timski rad
Tim je jak koliko i svaki njegov član. Razvijajući pojedince, stvaramo snažne timove koji žive djeluju u skladu sa našim vrijednostima. Naš tim je dovoljno jak da uspješno odgovori na sve izazove, a svakodnevno jača kako bi ujedninjen išao uvijek korak ispred drugih.
Povjerenje i poštovanje
U povjerenju i poštovanju ne pravimo kompromise. Kako jedni sa drugima, tako i sa klijentima, partnerima i društvenom zajednicom.
    • Želite biti dio mladog i uspješnog tima?
    • Želite predano učiti i posvećeno raditi?
    • Dovoljno ste hrabri da idete korak ispred drugih, pokažete inicijativu?
    • Imate genijalne ideje?

Radujemo se Vašim prijavama koje ćete dostaviti na našu adresu: hr@zagrebinspekt.com

Dobrodošli u ZGI obitelj!

POPUNITE ONLINE PRIJAVU ZA OBAVLJANJE STUDENTSKE PRAKSE:

Povijest tvrtke

Puni naziv poduzeća: ZGI d.o.o. Poduzeće za kontrolu i inženjering d.o.o. Mostar

Skraćeni naziv poduzeća: ZGI d.o.o. Mostar

1995

registrirano je kod Višeg suda u Mostaru 30.03.1995. godine pod nazivom ZGI d.o.o. Mostar, poduzeće za kontrolu i inženjering. Sjedište poduzeća na lokaciji Bijeli Brijeg 19 u Mostaru

1995

2 uposlena djelatnika

2002

Selimo se na novu lokaciju Rudarska 247 u Mostaru, gdje je i danas sjedište našega poduzeća

2004

Uveli smo sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, kojega i danas posvećeno primjenjujemo

2004

Dobili smo ovlaštenje za izradu Studija utjecaja na okoliš

2005

Formirali smo laboratorij za otpadne vode

2006

10 uposlenih djelatnika

2009

Osnovali smo odjel za hidrotehniku

2010

Proširili smo laboratorijske prostore i kapacitete

2011

Osnovali smo odjel za geotehniku

2011

Formirali smo odjel za energetsku efikasnost

2012

20 uposlenih djelatnika

2014

Formirali smo odjel za geologiju i rudarstvo

2014

Akreditirali smo laboratorij za vode, stacionarne izvore i akustiku prema BAS EN ISO/IEC 17025: 2006 kod Instituta za akreditaciju BiH*

2015

25 uposlenih djelatnika

2017

Završili process reorganizacije poduzeća

2017

33 uposlena djelatnika

2017

Formirali smo Inspekcijsko tijelo za liftove

Uvjereni smo da ćete prepoznati poduzeće ZGI d.o.o. kao partnera s kojim možete realizirati svoju investiciju od začetka ideje do završetka cjelokupnog projekta.

Potvrda o akreditaciji